35-годишната Станимира Ставрева посвети титлата на родината си Живееща от

...
 
35-годишната Станимира Ставрева посвети титлата на родината си Живееща от
Коментари Харесай

Българка стана „Мисис Популярност“ в Англия

  35-годишната Станимира Ставрева посвети купата на родината си
Живееща от няколко години в Англия българка, квалифициран стоматолог стана носителка на наградата „ Мисис Популярност “ в провеждащия се от 10 години конкурс „ Мисис Галакси Англия “. Родената в град Гълъбово Станимира Ставрева получи над 2 200 гласа в своя поддръжка от поддръжници по целия свят. Красавицата получила поканата за присъединяване в класацията от занимаваща се с щедрост компания откакто стигнала до финала на конкуренцията за наградата „ Невероятните дами на Уорчестър “. Пръв измежду подкрепилите я, несъмнено, бил брачният партньор й Бен, с който

сключили църковен брак в храма на добричкото село Крапец.

Там той приел източното православие за своя вяра. Церемонията по оповестяване на наградените се организира късно вечерта на 22 март в първокласен хотелски комплекс в Чорли, Ланкашър.

От профила си в обществената мрежа Facebook Стасси, както е позната в Англия, написа, че посвещава наградата на всички, които са я подкрепили, както и на родината си. “Аз не завоювах короната, само че всички тези гласове и поддръжката на публиката, това значи доста за мен, в действителност доста, тъй като хората имат вяра в мен “, разяснява Станимира триумфа си.

В секундите откакто схванала за премията в ушите й зазвучала паметната национална ария „ Рипни Калинке да тропнем, да се пукат душманине… “, която научила като напълно мъничка от баба си.

Признава, че тазгодишната победителка в състезанието Руф е взела короната напълно справедливо – преследвала я е в продължени на цели 9 години. Сред първите й занимания незабавно след церемонията било да накърми навършилия на 18 януари една годинка Сашко. С усмивка припомня, че международната здравна организация предизвиква кърменето до 2-годишна възраст на бебетата.

Станимира е учила в Стара Загора и Пловдив, приключила е висше обучение в стоматологичния факултет при СУ „ Св. Климент Охридски “, има тапия и от специалността „ Клинична логика на психиката “. В Англия печели конкурс и стартира да работи в региона на естетичната стоматология в град Уостър. Наскоро е приключила школа по зубма и има тапия за инструктор, а преди броени дни се е записала в самобитно предизвикателство –

да пробяга благотворително 50 км

през септември и в този момент стартира да тренира около заниманията си с голф.

Само преди няколко месеца друга българка, старозагорката Ива Гургуриева стана втора подгласничка на определената в Русия Мисис Европа 2017.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР